Rapid Montaj

Montarea lustrelor

Vizita la domiciliu și consultația este GRATUITĂ
Instalăm sisteme electrice complete
Lucrăm doar în baza contractului.

Ai nevoie de montaj pentru lustre sau alte corpuri de iluminat?
Montajul lustrelor, candelabrelor sau plafonierelor, indiferent ce corp de iluminat ar fi, este o operatiune care necesita cunostintele unui electrician.

Lustra este o lampa decorativa, iar montajul ei se face pe tavan, prin conexiune la firele de curent electric din incaperea unde urmeaza sa fie instalata.

Un electrician autorizat ANRE poate sa faca astfel de operatiuni de montaj fara niciun fel de risc.
Nu trebuie sa te joci, cand vine vorba de curent electric. Iar astfel de obiecte functioneaza pe baza de electricitate si trebuie facute legaturi corespunzatoare.

Un electrician autorizat poate realiza orice tip de montaj lustre, candelabre, spoturi, indiferent de spatiul unde vor fi amplasate.

Chiar daca la prima vedere pare o operatiune simpla e bine sa lucrezi cu un specialist autorizat.
Vei scuti nu doar timp ci si eventuale probleme in viitor. Echipele de electricieni autorizati au experienta in montajul corpurilor de iluminat in siguranta si iti garanteaza functionarea corecta a acestora.

Pentru cladirile de birouri, electricienii iti vin in ajutor cu montaje sau repararea casetelor luminoase cu lampi de neon, aplicate pe tavan sau incastrate in tavanul fals. In cazul in care este nevoie poate realiza o noua alimentare.

De aceea, daca nu te pricepi nu incerca sa faci astfel de operatiuni de unul singur. De asemenea, nu apela la orice persoana, pentru montajul lustrelor sau altor corpuri de iluminat.

Evita sa-ti pui in pericol casa si bunurile apeland la serviciile unor persoane neautorizate.

Lucrările noastre

SUNĂ

Consultație gratuită

Lasați datele de contact și revenim cu un apel în scurt timp