Rapid Montaj

Realizarea proiectului instalației electrice

Vizita la domiciliu și consultația este GRATUITĂ
Instalăm sisteme electrice complete
Lucrăm doar în baza contractului.

Societatea Rapid Montaj este specializata in asigurarea unor servicii de calitate pentru proiectarea instalatiilor electrice de blocuri, case, birouri, spatii comerciale, sectii industrial, etc.

Oferim servicii complete pentru trasee de cabluri si conductori, corpuri de iluminat si montajul aparatelor electrice aferente acestor.

Compania Rapid Montaj este atestata pentru proiectarea instalatiilor electrice.

Avem o echipa de profesionisti care va pot realiza un proiect care sa respecte toate normele in vigoare si care va poate oferi siguranta unei instalatii bine conceputa.

Conform dispozitiilor legale nicio instalatie electrica nu se poate executa decat in baza unui proiect realizat de un proiectant atestat.

Firma Rapid Montaj respecta aceasta cerinta si incurajeaza toti clientii sa solicite existenta unui proiect. In cadrul firmei noastre exista proiectanti specializati si autorizati care pot sa proiecteze orice tip de instalatie electrica de joasa, medie, inalta tensiune.

Toate lucrarile pe care le executam au la baza un proiect pe care il realizam. De asemenea putem asigura servicii separate doar de proiectare, la cerere.

Pretul proiectarii se masoara la mp de constructie, iar valoarea pe mp variaza mult in functie de: destinatia imobilului; marimea imobilului; cerintele impuse pentru imobil.

Pentru a obtine un pret ferm, in functie de variabilele de mai sus, va invitam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

SUNĂ

Consultație gratuită

Lasați datele de contact și revenim cu un apel în scurt timp